LiveZilla Live Help

Adilder ve Zest İşbirliği

Kitap kurtları için ADİLDER-ZEST birliği

Kitap kurdu üyelerimize müjde!

ADİLDER (Adil Kentsel Dönüşüm, İmar ve Kamulaştırma Derneği) üyelerinin kitaba rahat ulaşabilmeleri için Türkiye'de kitap bağışı konusunda özverili çalışmalarıyla bilinen ZEST (Zeka ve Strateji Derneği) ile yaptığımız görüşeler sonucunda ZEST'in kitap bağışı taleplerinde derneğimiz üyelerine öncelik vermesi hususunda anlaşma sağlanmıştır.

ZEST kitap okumak isteyip kitap alamayan herkese 10, kütüphane kurmak, kütüphanelerini zenginleştirmek isteyen kurumlara da 100 ila 5000 adet kitap bağışı yapmaktadır.

ZEST'in kitap bağışları hakkında http://www.zest.org.tr/kitap-bagisi  adresinden ayrıntılı bilgi edinebilir.

Üyelerimiz ZEST'ten http://www.zest.org.tr/iletisim  adresinden kitap bağışı talep edebilir.  ADİLDER olarak görüştüğümüz ZEST Başkanı Av. Veysel Danış, derneğimiz üyelerinden gelecek kitap bağışlarına pozitif ayrımcılık yapılarak öncelik verilmesini sağlayacağını belirttiğinden, Kitap Bağışı Talep Formuna ADİLDER Üyesi olunduğunun belirtilmesi faydalı olacaktır.

Eğitime ve Kültüre destekleri için ZEST Başkanı, Üyeleri ve Gönüllülerine Teşekkürler…

zest miniklerle

<-Önceki Sayfa